به گزارش پایگاه خبری آهننیوز، در گذشته، کارخانههای فولاد بهعنوان قهرمانان توسعه اقتصادی چین شناخته میشدند و برخی از آنها از کارگاههای ریختهگری روستایی به شرکتهای چند میلیارد دلاری تبدیل شدند، در حالی که فعالیتهای املاک و مستغلات باید در نقطهای از انقباض متوقف شود، بهنظر میرسد احتمال ایجاد آن نوع رونقهایی که بزرگترین اقتصاد آسیا را در چند دهه گذشته شکوفا کرده، اندک و بدینترتیب پیشبینی میشود بحران در صنعت فولاد چین ادامهدار باشد.
شاخص مدیران خرید صنعت فولاد چین در ماه ژوئیه به ۳۳ واحد و بخش تولید این کشور در این زمان به ۴۹ واحد سقوط کرد. قرارگیری این شاخص در کمتر از ۵۰ واحد، نشان از بروز رکود اقتصادی دارد و دادهای منفی برای بازارها تلقی میشود.
مطابق دادههای منتشرشده از سوی اداره ملی آمار چین، فعالیت تولیدی در این کشور در ماه ژوئیه به فاز رکودی فرو رفت. چشمانداز منفی از رشد اقتصاد جهانی و اصرار دولت این کشور بر اجرای سیاست کرونا صفر بر تقاضای مصرفی در محصولات صنعتی سایه افکنده و این موضوع به کاهش تولید منجر شده است، در چنین شرایطی از فولادسازان چینی میتوان بهعنوان بازندگان اصلی رکود نام برد.
مطابق دادههای رسمی اداره ملی آمار چین، شاخص مدیران خرید رسمی این کشور برای بخش تولید به ۴۹ واحد رسید، این در حالی بود که این شاخص برای ماه قبل برابر ۵۰.۲ واحد ثبت شده بود و کاهش قرنطینههای کرونایی در چین پس از ماه مه احتمال بازگشت اقتصاد به مسیر رشد را میداد و اقتصاددان شرکتکننده در نظرسنجی رویترز نیز شاخص مدیران خرید چین برای ماه ژوئیه را برابر ۵۰.۴ واحد برآورد کرده بودند، اما این پیشبینی نادرست از آب درآمد.
ژائو چینگه، آمارگیر ارشد NBS در بیانیهای در وبسایت NBS گفت: سطح رونق اقتصادی در چین کاهش یافته و بهبود پایههای اقتصادی در چین نیاز به تثبیت دارد.
وی ادامه داد: صنایع انرژیبر همانند تولید بنزین، زغالسنگ ککشو و فلزات آهنی بیشترین سهم را در کاهش PMI تولید، طی ماه ژوئیه داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما