کد خبر 2955
۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸

اما و اگرهای قیمت‌گذاری‌ در زنجیره فولاد 

اما و اگرهای قیمت‌گذاری‌ در زنجیره فولاد 

مدیرعامل شرکت “صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) گفت: سیمیدکو در سال‌جاری تولید دو میلیون و ۶۰۰ هزار تن کنسانتره و دو میلیون گندله را در دستورکار خود داشته که از این میزان، تولید کنسانتره بیشتر از برنامه مقرر صورت گرفته اما در بخش گندله تنها تولید ۷۰ درصد از برنامه محقق شده است.

به گزارش پایگاه خبری آهن نیوز به نقل از دنیای معدن، محمد مدنی‌فر، مدیرعامل شرکت “صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد؛ چالش‌های تامین انرژی از جمله قطعی برق و گاز را از دلایل عدم تولید گندله طبق برنامه دانست و افزود: علیرغم تمام مشکلات موجود، سیمیدکو در کنسرسیومی با مشارکت شرکت “مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب” و “فولاد شادگان” راهبری واحد احیا فولاد قائنات را آغاز و با تامین گندله مورد نیاز این شرکت به میزان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن، توانسته است تولید و فروش گندله خود را طبق برنامه مدیریت کند.


مدنی‌فر خاطرنشان کرد که گندله تولیدی این شرکت از لحاظ پارامترهای شیمیایی و فیزیکی از جمله دانه‌بندی، مقاومت بعد از احیا، تست بالای استحکام فشاری گندله، میزان فسفر، و… از کیفیت مناسب برخوردار است و توانسته رضایت مشتریان را کسب کند.


وی فیلتراسیون و آبگیری از باطله و همچنین استفاده از پساب شهری خواف برای تامین آب کارخانه را از نقاط قوت این مجموعه برشمرد و افزود: اجرای طرح‌های توسعه سیمیدکو برای تولید ۲/۵ میلیون گندله و پنج میلیون تن کنسانتره نیازمند زیرساخت‌های انرژی از جمله برق و گاز است که در این راستا قرارداد ساخت ۴۰ مگاواتی نیروگاه برق امضا شده و پیش‌بینی می‌شود تا ۱۸ ماه آینده به بهره‌برداری برسد.


مدیرعامل سیمیدکو تامین سنگ‌آهن موردنیاز این مجموعه از مجتمع سنگ‌آهن سنگان را رضایت‌بخش دانست و خاطرنشان کرد: با وجود معادن درحال استخراج سنگ‌آهن و عدم‌نگرانی بابت کمبود آن حداقل تا سال آینده، به‌دلیل استراتژیک بودن این ماده‌اولیه فولادسازی، توسعه اکتشافات و حتی واردات سنگ‌آهن باید در دستورکار سازمان‌های ذی‌ربط قرار داشته باشد.


او با تاکید بر لزوم اجرای مکانیزم عرضه و تقاضا در بازار و به‎ویژه در بورس، تصریح کرد: دستوری کردن قیمت‌ها توسط دولت تنها در شرایطی صورت‌پذیرد که تسهیلات عبور از شرایط بحرانی نیز برای تولیدکنندگان درنظر گرفته شود تا وحدت رویه در کنترل بازار حفظ شود.


 مدنی‌فر اشتغال‌زایی و کارآفرینی مردم منطقه را از اولویت‌های این مجموعه دانست و در تشریح ایفای مسوولیت‌های اجتماعی این شرکت گفت: در پروژه شبکه جمع‌آوری و تصفیه پساب شهرستان خواف که با سرمایه‌گذاری اولیه ۵۰۰ میلیارد تومانی و طی تفاهم‌نامه مشترک با شرکت آبفای استان خراسان رضوی در دستورکار سیمیدکو قرار گرفته، موجب شده تا علاوه‌بر تامین بخشی از آب مورد نیاز خطوط تولید شرکت، بخش دیگری نیز جهت حفظ منابع آبی زیرزمینی برای کمک به مباحث کشاورزی و دامپروری اختصاص یابد.

به گفته وی، پروژه فیلتراسیون و آبگیری از باطله سیمیدکو در سال‌جاری توانسته دو میلیون مترمکعب آب این مجموعه را بازچرخانی کند که نسبت به سال گذشته رشد ۴۰۰ هزار مترمکعبی داشته است.

انتهای پیام/

کد خبر 2955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =