به گزارش آهن نیوز؛ نایب درختان با اشاره به نقش واحدهای فولادی در اشتغال ، ارزش افزوده، پرداخت مالیات و درآمد ارزی حاصل از صادرات گفت: در برابر این همه محاسن واحدهای فولادی در کشور، تعدادی از مسئولین با بی تدبیری در بخش های مدیریت انرژی، باعث کاهش تولید و اشتغال شده اند و هزاران نفر را با فاجعه بیکاری مواجه کرده اند.
وی افزود: مدیران این بخش ها باید تبعات این کارهای نسنجیده را بپذیرند و متوجه باشند که مصوبات مجلس از زمان ابلاغ به ادارات معتبر است نه بعد از کذشت یکسال و بسته شدن صورتهای مالی.
آقای دلال قدیم در این نشست خبری ضمن تشکر از رسانه های گروهی در انعکاس مسائل و مشکلات صنعتگران فولادی با اشاره به اعلام عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری گفت: ناترازی برق را، همه قبول داریم ولی برای گذر از این بحران، تنها واحدهای فولادی نباید تاوان پس بدهند. ما به تنهایی قادر به رفع این ناترازی و مشکل نیستیم.
وی افزود: اولا باید روشن شود میزان تولید انرژی و میزان ناترازی در استان ما چقدر است؟ آیا میزان ناترازی بطور عادلانه بین تمامی صنایع توزیع شده است؟ احساس ما این است توزیع در استان در دستان نور چشمی ها است؛
مسئولان برق، برای رفع مشکلات خود اولین محلی که سراغ آن می روند، واحدهای تولیدی فولادی است. واحدهای فولادی استان ۳۰ هزار نفر از جوانان استان را جذب کرده و باری از دوش دولت برداشته اند. چرا باید این واحدها تاوان ترک فعل مدیران بی تدبیر برق را بر عهده بگیرند؟
آقای دلال قدیم خزانه دار انجمن فولاد تاکید کرد: نمایندگان محترم مجلس و نیز مدیران محترم نظارتی و اطلاعاتی استان، باید در برابر این نا عدالتی ها ورود پیدا بکنند و از وقوع تعطیلی واحدهای تولیدی جلوکیری بکنند.
وی افزود: صنعت فولاد، صنعت صادرات محور است. همه دست اندرکاران، باید تولید را در اولویت قرار دهند؛ در غیر اینصورت شاهد ورشکستگی واحدهای فولادی یکی پس از دیگری خواهیم بود.
آقای دلال قدیم با اشاره به جلسه امروز تولید کنندگان فولاد در اتاق بازرگانی تبریز در خصوص ناترازی انرژی گفت: ما آمادگی داریم با برنامه از پیش تعیین شده، واحدها را ده روز تعطیل بکنیم اما بعد از ده روز باید اجازه دهند با ظرفیت کامل به تولید ادامه دهیم.
آقای دلال قدیم با اشاره به اینکه همه پذیرفته اند که در کشور ناترازی انرژی وجود دارد و زیر ساختهای لازم برای توسعه واحدهای فولادی وجود ندارد، اما همچنان شاهد صدور مجوزهای غیر اصولی از سوی دستگاههای اجرایی کشور هستیم.
وی پیشنهاد کرد: افرادی که قصد راه اندازی واحدهای فولادی دارند، نخست باید از اداره برق برای تامین انرژی مجوز دریافت کنند، بعد اقدام به راه اندازی واحد فولاد داشته باشند. سرمایه گذاران مطلع باشند که هم اکنون سرمایه گذار خارجی با ۶۴ میلیون یورو معطل دریافت مجوز برق از دستگاههای اجرایی استان است.
آقای سروی دیگر عضو هیئت مدیره انجمن فولاد در این نشست ضمن تاکید بر اینکه تنها راه نجات صنعت کشور، تک نرخی کردن ارز است، گفت : واحدهایی که در سه شیفت کار می کردند، الآن به ۸ ساعت فعالیت تقلیل داده اند. در نتیجه ضمن کاهش تولید، کل اضافه کاری کارگران از بین رفته است و از طرفی اگر بخواهیم تعدیل نیرو کنیم، امنیت جامعه بهم می خورد. ما انتظار داریم با حمایت دولت از بخش خصوصی، تعداد کارگران مان افزایش یابد و در نتیجه میزان تولید نیز افزایش پیدا کند.
آقای سروی افزود: مدیران هم باید بدانند، اقتصاد دستوری منجر به شکست است و پایه و اساسی ندارد.
در پایان این نشست، خبرنگاران در خصوص احداث نیروگاه و تولید انرژی های پاک سوالاتی داشتند که آقایان نایب درختان و دلال قدیم پاسخ های لازم را ارائه دادند. آقای دلال قدیم در این خصوص گفت : انجمن فولاد آذربایجان برای احداث نیروگاه، درخواست زمین کرده است که تاکنون به نتیجه نرسیده است.
انتهای پیام/z
نظر شما