به گزارش آهننیوز؛ در انتهای فروردین ۱۴۰۳، بهای تمام شده سرمایهگذاریهای بورسی و غیربورسی به حوالی ۷.۴ هزار میلیارد تومان رسیده؛ رقمی که در قیاس با فرودین ۱۴۰۲ رشد ۳۶% معادل ۲.۶۳ همت را نشان میدهد.
بررسی پرتفوی سرمایه گذاری های شرکت گویای آن است که بخش اعظم منابع شرکت به سمت صنایع معدنی و فلزی هدایت شده ؛ صنعت استخراج کانه های فلزی با ۴.۰۵ همت و فلزات اساسی با ۲.۹۹ همت به ترتیب ۵۵% و ۴۱% از منابع را به خود جذب کرده اند.
وزن شرکت های بورسی در پرتفوی سرمایه گذاری های این غول معدنی فلزی سنگین تر از شرکت های غیربورسی است. مجموعا ۳.۷۳ همت ، منابع ۵۱% از کل منابع به سمت شرکت های بورسی هدایت شده است. در سبد بورسی شرکت، صنایع فلزات اساسی و استخراج کانه های فلزی به ترتیب ۲.۰۷ و ۱.۴۵ همت از منابع را به خود جذب کرده اند ؛ تقریبا ۹۵% از کل منابع بورسی.
اصلی ترین سرمایه گذاری بورسی شرکت، تحصیل ۱۸.۹% از سهام سنگ آهن گهر زمین به بهای تمام شده ۱.۴۵ همت بوده؛ سرمایه گذاری که در انتهای فروردین ۱۴۰۳ در بازار تقریبا ۲۳ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده و این یعنی ارزش افزوده ای برابر با ۲۱.۲ هزار میلیارد تومان برای سهامداران ایجاد شده است.
دیگر سرمایه گذاری مهم این غول معدنی تحصیل ۴۳% از سهام شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان به بهای تمام شده ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که در فروردین ماه، در بازار تقریبا ۱۳.۵ همت ارزش گذاری شده؛ ارزش افزوده این سرمایه گذاری برابر با ۱۲.۵ همت محاسبه شده است. در فروردین ۱۴۰۳، از محل واگذاری بیش از ۳۹ میلیون برگ سهم این شرکت به قیمت ۸۲۱ تومان ، تقریبا ۳۰ میلیارد تومان سود نصیب شرکت شده است.
به طور کلی، پرتفوی بورسی شرکت با بهای تمام شده ۳.۷۳ همتی ، در بازار سرمایه تقریبا ۴۹.۵ همت ارزش گذاری شده ؛ فلذا ارزش افزوده این سبد برابر با ۴۵.۶ هزار میلیارد تومان است.
بیشتر بخوانید:
در پرتفوی غیربورسی، بخش عمده منابع به سمت دو شرکت آهن و فولاد گل گهر ( ۱.۸۲ همت ) و فولاد غدیر نی ریز ( ۹۲۳ میلیارد تومان ) هدایت شده است. در فروردین ۱۴۰۳ ، با تحصیل ۷۰۵ میلیارد برگ سهم شرکت مدیریت اکتشاف صنعتی پویا به بهای ۷۰.۵ میلیارد تومان ، درصد مالکیت خود را در این شرکت به ۲۱% رساند.
فولاد غدیر نی زیر صورت های مالی خیره کننده ای به بازار مخابره کرده ؛ در دوره مالی منتهی به شهریور ۱۴۰۲ ، ارزش درآمد های عملیاتی شرکت جهشی بیش از ۲ هزار میلیارد تومان را ثبت کرده و به ۸.۶۵ همت رسیده است. در همین حال ، بهای تمام شده تولیدات شرکت به خوبی مدیریت شده و ظرف یک سال گذشته ، رشد ناچیز ۶% را نشان می دهد ؛ آماری که با بسیاری از شرکت های رقیب متفاوت بوده و مبین درک درست تیم مدیریتی از فضای اقتصاد کلان است. ثمره این رویداد بنیادی ، پرش ۱۰۰% سود ناخالص از ۱.۷ به ۳.۵ هزار میلیارد تومان بوده است.
در اسکیل سالانه، فولاد غدیر نی ریز به سود خالص ۳.۵۲ هزار میلیاردی رسیده ؛ رقمی که در قیاس با دوره مشابه جامپ سه رقمی ۱۱۶% را نشان می دهد. شایان ذکر است که مالکیت ۶۵% این مجموعه ممتاز فولادی در اختیار #وکغدیر است.
از بعد تکنیکال، سهم به منطقه بسیار حساسی رسیده؛ تلاقی سقف قیمت و سقف کانال میان مدت در قیمت ۱۵۵۰ تومان. در صورت عبور از این سطح ، پیشروی قیمت تا سطح ۱۸۰۰ تومان را متصور هستیم ( تارگت کانال میان مدتی ). در غیر این صورت ، در سناریوی ریزش ، نخستین سطح حمایتی ، کف کانال یعنی قیمت ۱۳۵۰ تومان خواهد بود.
منبع: نبض بازار
انتهای پیام/ م
نظر شما