به گزارش آهننیوز؛ عزتالله اکبری تالارپشتی _ در همایش هم اندیشی و هم افزایی کارآفرینان و تولید کنندگان عرصه صنعت،معدن و تجارت کشور - گفت: تولیدکنندگان و کارآفرینان در تصمیمسازیهای کلان کشور باید حضور مؤثر داشته باشند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: تولیدکنندگان اهل صنعت ، مطالبه گری خود را در سطح کلان کشور داشته باشید و با مطالبه گریهای خود میتوانید با رئیس مجلس در تعامل باشید.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و تأکید ایشان به مطالبه گری گفت: از شما می خواهم تنور انتخابات را گرمکنید و با مطالبات خود و بیان نقطه نظرات خود در برگزاری هر چه تمامتر انتخابات تلاش کنید.
در این مراسم همچنین ، محمد مهدی برادران، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ، صنعتگران و کارآفرینان را سرداران عرصه تولید خواند و گفت: هفته گذشته در نمایشگاه توانمندیهای صنعت، به نیابت از تولیدکنندگان و صنعتگران گزارشی را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردم که باعث خرسندی ایشان بود.
وظیفه رسانهها در انعکاس پیشرفت در حوزه صنعت
وی گفت: حضرت آقا در این جلسه فرمودند «تنها ناراحتی من این است که این موارد به درستی به مردم منتقل نمیشود و آنها از این حجم تولید، ابتکار ، نوآوری و پیشرفت کشور مطلع نیستند.» در این راستا رسالت مهم کل جامعه و بهویژه رسانههاست که این مسئولیت خطیر را انجام دهند.
برادران افزود: اطلاعرسانی درباره میزان تولید، ابتکار ، نوآوری و پیشرفت کشور، به جامعه امید میدهد و این امید، روحیه تولید را بالا میبرد. در واقع وجه اشتراک همه ما تولید است و به فرموده مقام معظم رهبری، تولید هم تنها راهکار حل مشکلات کشور است.
معاون وزیر صمت ضمن تاکید بر اینکه مسئله روز ما تولید است و باید در همه حوزهها بیشترین نگاه را به این حوزه داشته باشیم، اظهار کرد: هفته گذشته شاه بیت سخنرانی حضرت آقا هم این بود که توسعه، نیروی انسانی میخواهد که ما داریم و وجه مهم این نیروی انسانی، ابتکار است و ایشان تعبیری از بخش خصوصی توانمندی داشتند که میتواند ایران را به اوج برساند.
در بخش دیگری از همایش، سید احسان مصطفوی اظهار کرد: ما در صنعت همواره به اصل بهبود مستمر نظارت میدانی و کار تیمی معتقدیم و اعتقاد داریم که برای پیشرفت، فراتر از رقابت، نیازمند رفاقت هستیم و رشد فردی را در رشد همگانی میدانیم؛ این تفکر ما را بر آن داشت به منظور تجمیع توان صنعتگران و کارآفرینان انجمنی را تاسیس کنیم که شعار آن 《 با هم بودن زیباست 》است.
مدیر طرح و برنامه خانه صمت جوانان ایران گفت: این انجمن طرحها و برنامههایی همچون پیشنهاد ایجاد دفاتر پیشخوان کسب و کار کشور به منظور ارائه خدمات به کلیه فعالین کسب و کار در زنجیره ارزش صنعت در کل کشور و ایجاد سازمان بین المللی خلاقیت آموزش،حمایت و بهرهبرداری زعفرانِ ایران با نام اختصاری 《OSEC》 با هدف هم افزایی ملی و بین المللی حوزه زعفران را مدیریت خواهد کرد.
وی گفت: ایجاد و طرحریزی سوغات ملی ایران جهت معرفی محصولات استراتژیک کشور به عنوان سفیر فرهنگی و تجاری جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی و همچنین سورنا ( ساماندهی، واکاوی و رونق نوآفرینی ایران ، ماحصل ۱۴ سال هم افزایی بین ۱۰۰۰ برند ملی و بین المللی ایران است) _ دستیار مجازی (هوش مصنوعی) ،از جمله دستاوردهای اخیر این انجمن است.
مصطفوی ادامه داد: ولی ما در جهت آبادانی کشور و توسعه کسب و کارمان و تحقق اهداف در گام دوم انقلاب باید قویترین، سریعترین، جامعترین، جسورترین و پرنورترین باشیم و در دنیا محصولات و تولیدات استراتژیکمان به ویژه زنجیره ارزش زعفران این طلای سرخ ایران زمین مرجع باشد .محصولاتی که خاستگاهشان برای خاک ایران است.
وی تاکید کرد: ما معتقدیم اگر حل مشکلات به جوانان هم سپرده شود و از ایشان حمایت شود با همیاری پیشکسوتان و بزرگان هیچ مشکلی بر زمین نخواهد ماند چرا که بزرگان در قلم و جوانان در قدم ثابت شدهاند و برای رسیدن به این جایگاه ، بیشک اصل سیاست گذاری بسیار اهمیت دارد.
بیشتر بخوانید:
واکنش رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد به پیشنهاد تولید برق؛ ما فولادسازیم، چرا باید نیروگاه بسازیم؟
آیا تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در ۱۴۰۴ محقق میشود؟
وی گفت: باید برای بهرهمندی از همه افکار و اندیشهها ایده داد و تلاش کرد، قانونی راهگشا میشود که ظرفیتها را بداند ، کار را بشناسد و هدف را نشانه گذاری کند.
مدیر طرح و برنامه خانه صمت جوانان ایران گفت: بنده در پایان چند پیشنهاد به منظور انسجام بیشتر توسعه زیست بوم کارآفرینی کشور ارائه میدهم
۱_ همانطور که مرکز پژوهشهای مجلس وجود دارد، مرکز مطالعات راهبردی کار و کارآفرینی مجلس نیز ایجاد شود تا اهتمام بیشتری نسبت به مباحث مرتبط با صنعت، اشتغال و کارآفرینی پیادهسازی شود .
۲_ در کمیسیونهای تخصصی مجلس، جایگاهی برای حضور متخصصان، فعالان اقتصادی و نمایندگان تشکلهای مرتبط از بخشها و انجمنهای خصوصی در نظر گرفته شود .
۳_ رصدخانه راهبردی صنعت و داشبورد کارآفرینی به منظور تجمیع دادهها و اطلاعات مرتبط در مجلس ایجاد شود تا نمایندگان مرتبط آخرین وضعیت روند اقتصادی را به صورت کلان و به روز رصد نمایند .
عضو هیات مدیره خانه صمت جوانان ایران در ادامه تصریح کرد: بی شک همه میدانیم خراسان بزرگ به عنوان کریدور و شاهراه تجارت با آسیا و مشرق زمین است و در این راستا خواستار حمایت ویژه از صنعت و جوانان زادگاه خود به عنوان یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی در ایران هستیم . در صورت موافقت مجلس انجمن مذکور آمادگی دارد جهت استقرار و عملیاتی کردن این طرحها و برنامهها، همکاری لازم را با مجلس دوازدهم داشته باشند.
همچنین مهندس محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران در اینمراسم گفت: امروز ، جامعه نیازمند تغییرات بنیادی است و برای آینده درخشان، نیازمند تغییر نگاه و افکار جدید در تصمیمگیریها هستیم.
وی تاکید کرد: کشورها به مدیرانی نیازمند دارند که به تغییرات نو باور داشته باشند.
نادر سلیمانی، عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد در ادامه مراسم با بیان اینکه امروز ظرفیت تولید فولاد به ۴۰ میلیون تن رسیده و کشور دارای پتانسیل بسیار بالایی در تولید محصولات معدنی، پتروشیمی، سیمان، مس، آلومینیوم و… است گفت: با این وجود، معیشت مردم چندان خوب نیست و سوال اساسی این است که چرا عموم مردم باید در چنین وضعیتی زندگی کنند.
سلیمانی با اشاره به اینکه امروز یکمیلیون تن فولاد دوره پهلوی به ۴۵ میلیون تن رسیده و ظرفیت تولیدی میتواند ۱۱ میلیون تن بالفعل باشد اما به دلیل نبود برق،آب و گاز قطع است، افزود: آیا ساختن نیروگاه وظیفه صنعت فولاد است؟ آیا ساخت نیروگاه برق و تأمین آب و جاده و… وظیفه تولیدکنندگان فولاد است؟
انتهای پیام/
نظر شما