به گزارش آهن نیوز؛ آئین تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه استان قزوین با حضور فرشاد مقیمی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین، محسن رستمی سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین، رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین، مهدی عبدیان رئیس اتاق بازرگانی قزوین و جمعی از مسوولان و تولیدکنندگان استان در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.
در این مراسم شرکت فولاد خرمدشت تاکستان به عنوان واحد برتر صنعتی استان قزوین معرفی شد و با اهدای لوح یادبود توسط مسوولان حاضر در جلسه از مهندس مجید سعیدیان مدیرعامل این مجموعه نمونه تقدیر به عمل آمد.
شرکت فولاد خرمدشت تاکستان (سهامی خاص) تولید کننده انواع میلگرد در سال ۱۳۸۸ با ظرفیت اسمی ۳۰۰۰۰۰ تن تاسیس و در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید.
گفتنی است محصولات این شرکت در حوزه ساخت و ساز از کاربردهای وسیعی در سطح ملی و بین المللی برخوردار است. بهبود مستمر کیفیت فرآیندها و محصولات به منظور افزایش رضایت مندی مشتریان همواره در دستور کار این مجموعه قرار دارد.
همچنین فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات واحدهای برتر تولیدی استان قزوین همچون شرکت فولاد خرمدشت تاکستان اظهار کرد: استان قزوین یک درصد مساحت کشور، ۱۰ درصد از عرصه اقتصادی و حدود ۴ چهار درصد از سهم حوزه تولید کشور را دارد که بیانگر ارزش و توان صنعتی استان به عنوان مجموعه بزرگ کشور است که با توجه به اشتغال در حوزههای کشاورزی، صنعت و خدمات سهم قابل توجهی هم در اشتغال کشور دارد.
وی به جهتگیریهای سیاستی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و توجه به واحدهای دانش بنیان و برگزاری جلسه اختصاصی وزیر صمت در این زمینه و انعقاد تفاهمنامههای مختلف با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و اقتصاد و دارایی افزود: زیرساختهای لازم برای واحدهای دانش بنیان از ۳۶ ماه تا ۴۸ ماه در قالب واگذاری زمین و سولههای صنعتی در نظر گرفته شده که امسال حدود ۱۱۰۰ سوله در کشور در دست ساخت است و بخش قابل توجهی از ساخت و ساز آنها انجام شده است.
این مسوول ادامه داد: بخشی از سولهها برای واحدهای دانش بنیان پیش بینی شده که میتوان گفت آینده صنعت کشور به سمت و سوی واحدهای دانش بنیان و تولید محتوا سوق خواهد یافت.
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه راه حل عبور از بحران انرژی صرفاً در حوزه تولید برق نیست گرچه باید اقداماتی صورت گیرد، ادامه داد: با توجه به شرایط امسال، حدود ۵۷۰ مگاوات تولید برق در شهرکهای صنعتی صورت گرفته که تا پایان سال ۱۳۸ مگاوات برق توسط واحدهای دیگر انجام میشود.
انتهای پیام/
نظر شما