به گزارش آهننیوز به نقل از کیهان؛ در نشست هم اندیشی توسعه فرآیند عملیاتی مرکز نوآوری «نوچاد» که برگرفته از دو واژه «نوآوری» و «چادرملو» می باشد دکتر عسکر زاده قائم مقام چادرملو با اشاره به ضرورت بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود در کشور به منظور تقویت بنیه علمی و هماهنگی میان گروه های مرتبط فعال در حوزه دانش بنیان با نوچاد افزود: شناسایی نوآوران و ایده پردازان در مراکز علمی و دانشگاهی، شرکت های دانش بنیان و افراد خلاق صنعتگر مسیر جذب و بهره گیری از ظرفیت های بالقوه در راستای جهش تولید و اکوسیستم توسعه را هموارتر می سازد. وی توصیه کرد با فعال سازی دبیرخانه نوچاد و پایگاه ثبت ایده ها، نظرات و پیشنهادات، زمینه شناسایی و جذب ایده های نوآورانه در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو فراهم گردد.
بر اساس همین گزارش، هدف از راه اندازی این مرکز بررسی مسائل و چالش های موجود در صنعت فولاد و معدن از مسیر نوآوری و ایده پردازی است. از دیگر اهداف این مرکز حمایت از شرکت های دانش بنیان و ارائه خدمات به متقاضیان این حوزه، ارتقاء قابلیت پویایی سازمانی و توانمندسازی مبتنی بر نوآوری به منظور حل مسائل شرکت، توسعه همکاری های مرکز نوآوری با شبکه زیست بوم نوآوری و مراکز دانشگاهی در داخل و خارج از کشور، ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایده های نو بر مبنای دانش در قالب شتاب دهنده و استودیو استارتاپ است.
گفتنی است چادرملو همواره به عنوان یکی از برترین نقش آفرینان در حوزه اقتصاد کشور چشم انداز مرکز نوآوری را بر این اصل قرار داده است که برترین ارزش آفرین در بخش معدن و صنایع معدنی در حوزه زیست بوم نوآوری باشد.
از طرفی، مهم ترین مزیت چادرملو نسبت به سایر شرکت هایی که در زیست بوم نوآوری حوزه معدن و صنایع معدنی فعال هستند، برخورداری از زنجیره کامل تولید فولاد از ابتدا تا انتهای مراحل تولید است. به عبارتی دیگر این شرکت می تواند به طور مستقیم هم در بحث اکتشاف، استخراج، فرآوری، تولید گندله، آهن سازی و فولادسازی اثرات قابل توجه و تاثیرگذاری در حوزه فناوری و نوآوری داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما