به گزراش پایگاه خبری آهننیوز، به سبب آنکه صنعت فولاد یکی از تولیدکنندگان دی اکسید کربن جهان است و بین 7تا 8 درصد از کل دی اکسید کربن منتشرشده در سال را در جهان تولید می کند، اعمال یک رشته سیاست و قوانین برای جایگزینی فرآیند تولید فولاد کم کربن ضروری است.
فولادسازان جهان نیز به منظور پیوستن به مسیر مهار گرمایش 1.5 درجهای کره زمین، تلاش چشمگیری را برای تغییر رویه به کار بستهاند. برخی از بازیگران این حوزه فعلاً روی روش احیای مستقیم مبتنی بر هیدروژن و توسعه این روش متمرکز شدهاند. این رویکردی است که با استفاده از آن میتوان میانگین جهانی تولید کربن را کاهش داد. تولید فولاد مبتنی بر هیدروژن به ویژه با هیدروژن پاک، یکی از حیاتیترین و امیدوارکنندهترین راهحلها برای کربنزدایی کامل صنعت فولاد است.
با توجه به روند فزاینده انتشار دی اکسید کربن در ایران، ایمیدرو پروژه امکانسنجی تولید فولاد سبز در کشور را با لحاظ پارامترهای فنی و اقتصادی در دستور کار قرار داده است. فراخوان این پروژه پس از برگزاری سلسله جلسات تخصصی با شرکتهای فولادی تهیه شده است که به زودی، اعلام خواهد شد.
همچنین همکاری در زمینه پروژه امکانسنجی تولید فولاد سبز در قالب یک تفاهمنامه بین ایمیدرو، شرکتهای ملی فولاد ایران، بینالمللی مهندسی ایران (ایریتک)، ایراسکو، فولاد مبارکه و فولاد خوزستان، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گل گهر، و سنگ آهن گهر زمین تهیه شده است که نقش هر یک از شرکتهای یادشده را در این پروژه کلان ملی مشخص میکند.
در واقع ایمیدرو مطالعات پروژه تولید فولاد سبز را از طریق فراخوان انجام و تامین اعتبار میکند. پایلوت تولید فولاد سبز بر اساس نتایج پروژه مطالعاتی مذکور انجام و شرکتهای فولادی در این برنامه همکاریهای لازم را با ایمیدرو انجام خواهند داد.
پایان پیام/ ف
نظر شما