کد خبر 12783
۱۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹

بررسی مشخصات فنی و قیمت پروفیل و لوله داربست

بررسی مشخصات فنی و قیمت پروفیل و لوله داربست

در دنیای امروزی پروفیل، لوله داربست و قالب بتن از جمله عناصر مهم فولادی دربازار هستند، که از آنها برای انجام فعالیت های مختلفی استفاده می‌شود. این محصولات با استفاده از با کیفیت ترین نوع ورق فولادی تولید می‌شوند و دارای ساختار تمام فلزی هستند. قیمت و مشخصات فنی هرکدام از آنها کاملا متفاوت است و با توجه به کاربرد، فرآیند تولید و همچنین نوع مواد اولیه قیمت های متفاوتی برای آنها در نظر گرفته می‌شود و نسبت به کارایی و مزیت های که دارند بر روی آنها قیمت مشخصی اعلام می‌شود. در ادامه بیشتر با کاربرد و مشخصات فنی هرکدام از آنها آشنا خواهیم شد.

به گزارش آهن‌نیوز؛ پروفیل ابعاد و اندازه‌ های متنوعی تولید می‌شوند که این تنوع امکان استفاده از آنها در بخش های مختلفی را پدید می‌آورد. ابعاد پروفیل‌ ها می‌تواند از 10*20 الی 300*300 میلی‌ متر وابسته به کاربرد و محل استفاده از آن متغیر باشد. کوچکترین سایز پروفیل ها در نوع ساختمانی و مبلی می‌باشد و در مقابل بزرگترین اندازه آن در نوع پروفیل صنعتی تولید می‌شود. این تنوع در ابعاد به دلیل گستردگی استفاده از پروفیل در بخش های ساختمانی و صنعتی شکل می‌گیرد. و هرکدام از کاربرد خاصی برخوردار هستند.

قیمت پروفیل، لوله داربست و قالب بتن

در دنیای امروزی پروفیل، لوله داربست و قالب بتن از جمله عناصر مهم فولادی دربازار هستند، که از آنها برای انجام فعالیت های مختلفی استفاده می‌شود. این محصولات با استفاده از با کیفیت ترین نوع ورق فولادی تولید می‌شوند و دارای ساختار تمام فلزی هستند. قیمت و مشخصات فنی هرکدام از آنها کاملا متفاوت است و با توجه به کاربرد، فرآیند تولید و همچنین نوع مواد اولیه قیمت های متفاوتی برای آنها در نظر گرفته می‌شود و نسبت به کارایی و مزیت های که دارند بر روی آنها قیمت مشخصی اعلام می‌شود. در ادامه بیشتر با کاربرد و مشخصات فنی هرکدام از آنها آشنا خواهیم شد.

بررسی مشخصات فنی پروفیل

پروفیل به مقاطع فولادی گفته می‌شود که به شکل ثابت و طول زیاد، در انواع سایز ها تولید می‌شوند. این نوع از پروفیل ها به صورت توخالی و با مقاطع مختلف به شکل مربع، مستطیل از ورق های فولادی تولید می‌شود. ساختار و شکل ظاهری پروفیل ها در دو نوع مقطع باز و بسته با ضخامت 0.7 الی 10 میل در نوع سبک و سنگین است. استفاده از این پروفیل ها در صنایع ساختمانی و صنعتی بسیار رواج دارد و به صورت گسترده‌ای از آن استفاده می‌شود. تولید پروفیل ها در چند نوع مختلف انجام می‌گیرد. که با توجه به کاربرد هرکدام ضخامت و ابعاد مختلفی برای مونتاژ آن در نظر گرفته می‌شود.

انواع پروفیل‌ها کدامند؟

پروفیل‌ ها به دلیل ساختار تمام فلزی و وجود اندازه های متفاوت در زمینه‌ های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. هرکدام از این پروفیل ها با توجه به نوع تولیدی و ضخامت در نظر گرفته شده برای آنها مخصوص استفاده در بخش خاصی هستند. انواع پروفیل ها شامل پروفیل صنعتی، پروفیل گالوانیزه، پروفیل سبک، پروفیل ساختمانی و پروفیل زد هستند، که به دو نوع پروفیل مقطع باز و بسته تقسیم می‌شوند. هر کدام از این پروفیل ها ویژگی‌ها و کاربرد های ویژه خود را دارند. و وابسته به کاربردی که دارند در بخش های مربوطه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بررسی مشخصات فنی و قیمت پروفیل و لوله داربست

کاربرد پرفیل ساختمانی و صنعتی

پروفیل ساختمانی:

  • اجرای درب و پنجره
  • ساخت نرده و حفاظ
  • بکارگیری در سازه های فلزی
  • استفاده در سطح شهری
  • اجرای شیروانی

پروفیل صنعتی:

  • استفاده در صنعت خودرو سازی
  • صنایع نظامی
  • ساخت میز و صندلی
  • ساخت ماشین آلات صنعتی

ابعاد و اندازه پروفیل

پروفیل ابعاد و اندازه‌ های متنوعی تولید می‌شوند که این تنوع امکان استفاده از آنها در بخش های مختلفی را پدید می‌آورد. ابعاد پروفیل‌ ها می‌تواند از 10*20 الی 300*300 میلی‌ متر وابسته به کاربرد و محل استفاده از آن متغیر باشد. کوچکترین سایز پروفیل ها در نوع ساختمانی و مبلی می‌باشد و در مقابل بزرگترین اندازه آن در نوع پروفیل صنعتی تولید می‌شود. این تنوع در ابعاد به دلیل گستردگی استفاده از پروفیل در بخش های ساختمانی و صنعتی شکل می‌گیرد. و هرکدام از کاربرد خاصی برخوردار هستند.

بررسی مشخصات فنی لوله داربست

لوله های داربست از محصولات کاربردی و مهم در صنایع صنعتی و به ویژه صنایع ساختمانی هستند، که به دلیل استفاده های مکرر و فراوان در ارتفاع های مختلف از آلیاژ آهن تولید می‌شوند. در تولید این لوله ها از ورق های با کیفیت در سه نوع ضخامت 2، 2.5 و 3 میل استفاده می‌شود. این لوله ها در اندازه 6 متری و در سایز مقطع 11.2 اینچی تولید و مونتاژ می‌شوند. یکی از ویژگی‌ های مهم لوله داربست ها، مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه است که آنها را برای استفاده در ارتفاع های بلند و ایجاد سکوی کار مناسب می‌سازد. لوله داربست ها به دلیل محبوبیت بالا در انواع کارخانه ها در استاندارد های متفاوتی تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

کاربرد لوله داربست

لوله‌ های در ایجاد سازه‌ های موقت و پشتیبانی در ارتفاع های بلند مورد استفاده قرار می‌گیرند. این لوله‌ها عمدتاً برای دسترسی به نقاط بلند و سخت در پروژه‌ های ساختمانی استفاده می‌شوند و به کارکنان امکان دسترسی انجام فعالیت های مختلف با ایمنی بیشتری را می‌دهند. لوله‌ های داربست به دلیل تولید از ورق های فولادی و وجود ویژگی های از قبیل استحکام و مقاومت بالا، انتخاب مناسبی برای ایجاد سازه‌های پشتیبان هستند. از این داربست ها علاوه بر پروژه های ساختمانی می‌توان در محل های مختلفی که نیازمند سکوی مناسب یا به نوعی فضاهای موقتی در ارتفاع هستند استفاده کرد.

لوله داربست سبک و سنگین

لوله های داربست در سه نوع ضخامت پرکاربرد 2، 2.5 و 3 میل تولید می‌شوند که این لوله ها به عنوان لوله داربست های‌ سبک و سنگین شناخته می‌شوند. نوع سبک این لوله ها شامل ضخامت 2 میلی متری به همراه مقدار وزن 14.5 کیلوی است که تحت عنوان لوله داربست سبک شناخته می‌شود. نوع نمیه سنگین و سنگین این لوله ها ضخامت 2.5 و 3 میل است که تحت عنوان لوله داربست نیمه سنگین و سنگین شناخته می‌شوند. استفاده از این لوله ها معمولا در سازه های سنگین ماننده استفاده در کفراژبندی ساختمان ها صورت می‌گیرد.

قیمت روز لوله داربست رو می توانید از لینک زیر مشاهده کنید:

https://modernsazan.com/price-and-weight-of-5-scaffolding-pipe/

نحوه اتصال لوله داربست

برای انجام داربست بندی و اتصال لوله ها از بست داربست استفاده می‌شود. این نوع از بست ها به عنوان پیوند هایی محکم جهت ادامه اتصال تا ارتفاع های مختلف بکار گرفته می‌شوند. که از جمله روش‌ های اتصال لوله داربست به صورت ایمن و مطمئن هستند. استفاده از این نوع بست ها موجب ساختار پیوسته لوله ها و در نتیجه پایداری بالای آنها در ارتفاع های بسیار بلند می‌شود.

بررسی مشخصات فنی قالب بتن

قالب‌ بتن از تجهیزات مهم و کلیدی در اجرای پروژه و ساختمان های بتنی است. این قالب ها به منظور حفظ و جلوگیری از خارج شدن بتن استفاده می‌شوند. تولید این قالب ها در انواع متفاوتی از جنس ها صورت می‌گیرد. در حال حاضر قالب های بتن در سه نوع، فلزی، پلاستیکی و همچنین چوبی تولید می‌شوند. نوع فلزی این قالب ها یکی از پر مصرف ترین نوع قالب ها است که علاوه بر وجود تجهیزات مختلف برای قالب بندی، دارای مقاومت بالای در مواجهه با فشار های بتن ریزی می‌باشد. قالب های فلزی از سایز 1 الی 2 متری به صورت طولی و به صورت عرضی در انداز 10 الی 50 سانتی در حالت استاندارد تولید و عرضه می‌شوند.

انواع قالب های بتن

قالب های بتن به به لحاظ شکل و ساختار در دو نوع قالب‌ های مدولار و قالب‌ های خاص تولید می‌شوند. قالب‌ بتن مدولار به دلیل شکل ظاهری ساده و همچنین قابلیت استفاده در در پروژه‌ های مختلف ساختمانی بسیار محبوب هستند. این قالب‌ ها از اندازه و ضخامت های استاندارد تشکیل شده‌اند که می‌توان به راحتی آنها را در قالب بندی مونتاژ و دمونتاژ کرد. از سوی دیگر، قالب‌های خاص برای پروژه‌ های خاص و منحصر به فرد طراحی و تولید می‌شوند. این نوع از قالب‌ ها معمولاً برای پروژه‌ هایی که نیاز به طراحی با جزیئیات بیشتری دارند، مانند پل‌ها، تونل‌ها و سازه‌های معماری خاص، استفاده می‌شوند. تا سازه بتنی با طراحی خاص به وجود بیاورند.

ارزیابی کیفیت محصولات

برای ارزیابی کیفیت محصولات و انتخاب نوع مناسب می‌توانید به چندین موارد مهم دقت کنید. که مهم ترین آن بررسی مشخصات فنی محصول است. در واقع هنگام انتخاب پروفیل، لوله و یا قالب بتن در اولین مرحله می‌توانید مشخصات فنی آن که شامل ضخامت، ابعاد و اندازه و نوع ورق فولادی است را بررسی بکنید. بررسی این عوامل می‌تواند در ارزیابی کیفیت محصولات و انتخاب نوع مناسب آن بسیار کمک بکند. همچنین توجه به کیفیت ظاهری محصول و شرکت تولید کننده با توجه به سابقه تولید و ارائه خدمات نیز می‌تواند بسیار موثر باشد.

قیمت پروفبل، لوله داربست و قالب بتن

این محصولات از جمله محصولات پر فروش در بازار هستند که طی سال های گذشته از آن استفاده بسیار زیادی شده است. قیمت این محصولات برحسب مقدار وزن و آلیاژ آهن و همچنین هزینه های تولید محاسبه می‌شود و قیمت آن بعد از بررسی تمامی موارد اعلام می‌شود. با توجه به کیفیت و کارایی هرکدام از محصولات می‌توانند دارای قیمت های متفاوتی باشند. همچنین این محصولات به صورت همه روزه با کوچکترین نوسان یا تغییر قیمتی در بازار تغییر می‌کنند و قیمت های جدید برای آنها اعمال و ثبت می‌شود. از این رو نمی‌توان قیمت های ثابتی برای آنها در نظر گرفت.

برای اطلاع از قیمت قالب بتن اینجا کلیک کنید.

بررسی مشخصات فنی و قیمت پروفیل و لوله داربست

عوامل موثر بر قیمت پروفیل، لوله داربست و قالب بتن

  • نوع آلیاژ استفاده شده
  • مقدار ضخامت ورق فولادی
  • هزینه های تولیدی محصول
  • شرکت تولید کننده
  • نوسان قیمتی بازار آهن آلات

تاثیر کیفیت بالا بر روی قیمت

کیفیت محصول یکی از عوامل کلیدی در تعیین قیمت نهایی است. محصولات با کیفیت بالا معمولاً از مواد اولیه درجه یک و مرغوب تری برخوردار هستند. که همین موضوع هزینه‌ های تولید و مونتاژ را افزایش می‌دهد. این افزایش هزینه‌ به طور مستقیم بر قیمت نهایی محصول تأثیر می‌گذارد. و موجب افزایش و تفاوت قیمتی آن با دیگر محصولات مشابه می‌شود. از سوی دیگر، محصولات با کیفیت بالا معمولاً عمر طولانی‌تری دارند و عملکرد بهتری در استفاده از آنها ارائه می‌دهند که می‌تواند بسیار مهم و تعین کننده باشد.

رپورتاژآگهی

انتهای پیام/ م

کد خبر 12783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =