به گزارش آهن نیوز؛ وزیر اقتصاد و دارایی در آیین افتتاح این گمرک اختصاصی فولاد مبارکه با عنوان اینکه این طرح دومین و بزرگترین گمرک اختصاصی در کشور است گفت: حجم صادرات و واردات این مجتمع عظیم صنعتی در سال گذشته بیش از یک میلیارد دلار برآورد شده است و این گمرک به تسهیل فرایندهای تجاری و گمرکی این مجتمع صنعتی کمک فراوان خواهد کرد.
سیداحسان خاندوزی با اشاره به لزوم بهره وری و کاهش هزینههای تولید و رقابت در بازارهای جهانی افزود:کاهش زمان ترخیص کالاها و دسترسی سریعتر به کالاهای راهبردی و اساسی از مهمترین اهداف گمرکات اختصاصی در کشور است.
وی با اعلام اینکه فولاد مبارکه به عنوان پنجمین صادرکننده بزرگ، بیستمین شرکت واردکنندگان کشور است، گفت: بیش از یک میلیارد دلار گردش تجاری فولاد مبارکه است که با انجام خدمات در حوزه صنعت فولاد و دستور کارهای راهبردی حاکمیت، نمونه و پیشرو بوده و الگوی تسهیلگری در حوزه صنعت کشور است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطر نشان کرد: این وزارتخانه آمادگی دارد تا در طرحهای توسعه شرکتها و تولیدکنندگان صنعت کشور به آنها یاری رساند و امیدواریم سودآوری و جذابیت فعالیتهای اقتصادی تولیدی به سمت منافع ملت ایران بازگردد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه هم با بیان اینکه برای اجرای این طرح بیش از ۱۰ هزار میلیارد هزینه شده است گفت: امروز سیلوی شماره یک و دو و ساختمان اداری این گمرکات به بهره برداری رسید. محمدیاسر طیب نیا افزود: تا پایان سال جاری سیلوی شماره ۳ و ۴ این گمرکات تا پایان سال به بهره برداری میرسد. وی ادامه داد: این گمرکات در راستای کاهش هزینهها اجرا شد که با کاهش هزینههای کانتینری سالانه بیش از ۳ هزار میلیارد ریال صرفه جویی ریالی برای این کارخانه بهمراه خواهد داشت.
گمرک اختصاصی فولاد مبارکه از سال ۱۳۶۱ همزمان با راهاندازی این مجتمع با چارت سازمانی مصوب، فعالیت خود را آغاز کرد. فولاد مبارکه مواد اولیه بیش از سه هزار کارخانه و کارگاه تولیدی کشور در صنایع لوله و پروفیل، نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، موتورهای الکتریکی، لوازم خانگی، فلزی سبک و سنگین، ساختمانی، غذایی، کشتیسازی و سازههای دریایی و … را تامین میکند. این شرکت هر سال بخشی از محصولات خود را در راستای ارتقای کیفیت، برآورده کردن نیاز ارزی و حضور در بازارهای جهانی آن صادر میکند و با توجه به اعتبار کسب شده در بازار جهانی، اکنون ظرفیت و اعتبار لازم برای صادرات محصول به بیش از ۳۸ کشور جهان را دارد.
منبع: صدا و سیما
انتهای پیام/z
نظر شما