محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اعلام کرد: مجوز فعالیت صندوق پژوهش و فناوری سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد با سرمایه ثبتی ۱۰ هزار میلیارد ریال پس از بازدید ناظران کارگروه صندوقهای نوآوری و شکوفایی صادر شد.
وی افزود: ناظران دبیرخانه کارگروه از فعالیتهای صورت گرفته و زیرساختهای صندوق پژوهش و فناوری سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه بازدید کردند که بررسی آئیننامهها و دستورالعملهای مالی معاملاتی، منابع انسانی و سرمایهگذاری و … از موضوعات بررسی شده در این بازدید بود.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه ادامه داد: صندوق CVC فولاد مبارکه بزرگترین صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی است و مجوز این صندوق در پانزدهمین جلسه کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانش بنیان در خرداد ماه ۱۴۰۲ مصوب شده بود.
وی افزود: فولاد مبارکه با ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حال همکاری است که این همکاریها منجر به صرفهجویی ۱۸۰ میلیون دلاری شده است.
شایان ذکر است صندوقهای پژوهش و فناوری سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی مطابق دستورالعمل مصوب مورخ ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۲ کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانش بنیان مجوز تأسیس خود را دریافت و تحت نظارت دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوقهای پژوهش و فناوری فعالیت میکنند.
صندوقهای پژوهش و فناوری سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی که از سوی شرکتهای پذیرفتهشده در بورس و فرابورس تشکیل میشوند، صرفاً مجاز به سرمایهگذاری و مشارکت در حوزههای مرتبط با فعالیتهای نوآورانه و فناورانه هستند.
آنطور که در وبسایت صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه آمده، این صندوق با هدف توسعه مدل کسبوکار گروه فولاد مبارکه در حوزه فولاد تأسیس شده است.
برنامهریزی برای حل چالشهای اساسی گروه فولاد مبارکه در افقهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت شامل کمبود معادن سنگآهن پرعیار، افزایش قیمت حاملهای انرژی، مشکلات زیستمحیطی و ظهور صنعت چهارم، با تکیه و تمرکز بر فناوریهای نوین از اولویتهای اجرایی این صندوق عنوان شده است.
انتهای پیام/
نظر شما