به گزارش آهن نیوز سیف الله امیری، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت به نامه اخیر معاون اول رییس جمهور در خصوص لغو عوارض صادراتی، پاسخ داده و راهکارهایی را تحت عنوان حمایت از تولید ارایه نموده که بر این اساس، منتظر تصمیم هئیت وزیران هستیم.
وی افزود: با توجه به اینکه تولیدکنندگان و صادرکنندگان از میزان قطعی عوارض با خبر نبودند، کالاهای خودشان را با قیمتی پایین تر از میزان عوارض که در مردادماه تصویب شده بود، صادر کردند؛ بنابراین قطعا منطقی نیست که از ابتدای سال مشمول عوارض عوارض قطعی بشوند.
امیری ادامه داد: عوارض کالایی مثل سنگ آهن مگنتیت که کمبود آن در داخل وجود دارد، ۲۰ درصد بوده و تغییری نکرده؛ اما عوارض کالاهایی مثل سنگ آهن هماتیت و گندله که مازاد داریم، در نامه وزیر صمت به معاون اول کاهش پیدا کرده است.
سنگ آهن هماتیت (به انگلیسی Hematite iron ore) که نام خود را از کلمه یونانی “haima” به معنای خون گرفته است رنگ قرمز متمایل به قهوهای دارد که آن را از سایر مواد معدنی متمایز میکند. این ماده از نظر شیمیایی، اکسید آهن با فرمول شیمیایی Fe2O3 است. این ترکیب به هماتیت میزان آهن 70 درصدی میدهد و آن را به یکی از غنی ترین منابع آهن شناخته شده برای بشر تبدیل میکند.
سنگ آهن هماتیت به عنوان یک ماده خام اساسی برای تولید فولاد جایگاه برجستهای دارد. فولاد که یکی از پرکاربردترین مواد در ساخت و ساز است، به شدت به سنگ آهن متکی بوده و هماتیت منبع اصلی آن است. محتوای آهن بالا و سطوح ناخالصی کم آن، سنگ آهن هماتیت را به گزینهای ایده آل برای فرآیندهای فولادسازی تبدیل میکند.
سنگ آهن هماتیت با فراوانی در سراسر جهان به عنوان یک منبع کلیدی در بازار جهانی آهن و فولاد ظاهر میشود. ذخایر عمده هماتیت را میتوان در کشورهایی مانند استرالیا، برزیل، چین و هند یافت که این کشورها را به بازیگران مهمی در استخراج و صادرات سنگ آهن هماتیت تبدیل میکند.
انتهای پیام/
نظر شما