به گزارش آهن نیوز؛ محمد پروین پس از انتقال خاک برای فرآوری و استحصال طلا، بخشی از پسماند که حاوی هشت دهم p.p.m طلا است، در مجموعه انباشت می شود که در اصطلاح به آن لجن طلا می گویند.
وی اضافه کرد: لجن طلا در واقع می تواند دوباره به چرخه تولید بازگردد اما شرکت گسترش معادن و صنایع طلای زرشوران به دلیل در اختیار داشتن خاک اصلی، لجن طلا را دوباره فراوری نمی کند.
مدیرعامل شرکت گسترش معادن و صنایع طلای زرشوران گفت: کارشناسان این معدن به این نتیجه رسیده اند که با توجه به اینکه این لجن طلا می تواند برای برخی صنایع دیگر مورد استفاده قرار گیرد و برای شرکت سودآوری داشته باشد، آن را از طریق مزایده به فروش برسانند.
وی یادآور شد: شرکت گسترش معادن و صنایع طلای زرشوران یکی از شرکت های مهم صنعتی معدنی در شمال غرب کشور است که مساحت معدن آن ۵۹ کیلومتر مربع و کارخانه فرآوری و پایین دستی آن نیز ۱۵۰ هکتار مساحت دارد.
وی اظهار کرد: هم اکنون در این مجموعه یک هزار و ۲۰۰ نفر در سه شیفت کاری مشغول فعالیت هستند و سالانه بیش از یک هزار کیلوگرم شمش طلای ۱۸ عیار تولید می کند و برای پنج هزار نفر هم به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.
انتهای پیام/
نظر شما