به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آهن نیوز، رضا وکیلی در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق، افزود: افزایش تولید، نیاز به بهرهمندی از چتر حمایتی دولت و ترمیم زیرساختها دارد. اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر، این چتر حمایتی برداشته شد.
معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان تاکید کرد: برنامههای خوبی در این حوزه تدوین شد؛ اما در مورد جزییات، سیاستگذاریها بهدرستی انجام نشد. رکود و فراهم نبودن زیرساختها در حوزه مسکن، راه و سایر حوزههای صنعت، مستقیم بر بازار داخلی فولاد اثر میگذارد.
رضا وکیلی همچنین در مورد بازارهای خارجی گفت: قطعا تحریمها بر نرخ صادرات اثرگذار است؛ اما تنها عامل تعیینکننده نیست. عضویت ایران در شانگهای و بریکس، نقطه عطف خوبی برای همه صنایع داخلی از جمله صنعت فولاد خواهد بود و پس از این پیمان، دیگر کشورهای عضو از محصولات ایرانی، استقبال بیشتری میکنند.
فولاد خوزستان تجربه صادرات به ۲۸ کشور دنیا را دارد و سالانه، بهطور میانگین، 10 تا 15 کشور از سراسر جهان، مقصد محصولات ما هستند. امسال صادرات به دو کشور جدید در شمال آفریقا را در دستور کار خود داریم و در حال رصد بازارهای جدید هستیم.
ایشان همچنین به چالشهای پیشروی فولاد خوزستان در چند سال اخیر و بهویژه سال گذشته از جمله جنگ اوکراین و روسیه، چالش انرژی و رکود در بازار داخلی اشاره کرد و گفت علیرغم همه حوادث پیشآمده تمام تلاش خود را برای تحقق حداکثر سود برای همه ذینفعان از جمله سهامداران و مردمی که میزبان کارخانههای ما هستند؛ کردیم.
رضا وکیلی همچنین با اشاره به قیمت فولاد در بازارهای داخلی افزود: تلاشهای اخیر دولت برای کنترل قیمت فولاد ناعادلانه است. تورم سال گذشته فولاد، صفر بود در حالیکه با افزایش قیمت نهادهها، مالیات، انرژی، خدمات و سایر کالاها و اقلام مرتبط، کارخانههای فولاد فشار بسیاری را تجربه کردند.
انتهای پیام /
نظر شما