به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آهننیوز؛ دهمین همایش تخصصی فولاد و ماده اولیه با نگاهی بر فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالاتر در محل هتل المپیک تهران با حضور شرکتهای فعال در حوزه آهن و فولاد در حال برگزاری است.
این همایش با هدف پرداخت به پشرفت در فناوریهای موجود از جمله دیجیتالی شدن، بهرهوری مواد، فرایندهای جدید فولادسازی مانند جذب کربن، ماشین لرنینگ و موارد از این قبیل که نیاز آینده فولاد آلیاژی در ایران است، برگزار شده است.
این همایش همراه با برگزاری سخنرانیهای کلیدی توسط مدیران عامل ذوب آهن، شرکت فولاد آلیاژی و عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس حاضر و همچنین پنلهای تخصصی با عنوان "جایگاه فعلی ایران در جهان در صنعتهای فولادی با ارزش افزوده بالاتر، نیازسنجی برای نیاز داخل و امکان صادرات، چالشهای پیشرو" و پنل "بررسی تکنولوژیهای روز دنیا و ایران، مزیتها و چالشها در تامین مواد اولیه مورد نیاز" است.
کوهی مدیرعامل ذوبآهن اصفهان به عنوان سخنران کلیدی در این همایش ضمن اشاره به فعالیت ذوبآهن اصفهان به عنوان پیشران صنعت فولاد و توسعه کشور، از تولید بیش از ۱۴۵ هزار تن ریل برای استفاده در خطهای راه آهن و مترو کشور خبر داد و افزود: از جمله محصولات تولیدی ارزش افزای دیگر در این واحد، تولید تیرآهن بال پهن با ایمنی بالا برای استفاده در صنعت ساختمان است. وی همچنین از تولید و توسعه این گرید جدید در سایزهای ۲۶، ۲۸ و ۳۲ تا پایان سال جاری در ذوب آهن اصفهان خبر داد.
کمال زاده، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی نیز در سخنرانی بعدی، ضمن دستهبندی گریدها به سه دسته کم آلیاژ، متوسط و پرآلیاژ گفت: نیاز سالیانه کشور به انواع گرید فولاد آلیاژی ۱/۵ میلیون تن است، در حال حاضر تامین کامل نیاز داخل در دستور کار است و به تدریج به سمت صادرات بیشتر در حرکت هستیم.
وی ادامه داد: صنعت فولاد با اختصاص ۳/۸ از درآمد جهان به طور مستقیم و غیرمستقیم برای ۹۶ میلیون نفر اشتغالزایی کرده است. ایران با رتبه دهم، ۱/۵ درصد از سهم تولید فولاد دنیا را برعهده دارد.
وی افزود: پیشبینی میشود تقاضای تولید فولاد در دنیا در سال آینده رشد ۳ درصدی خواهد داشت. ایران ۷۰ درصد از فولاد تولیدی خود را مصرف میکند که نشانگر توازن در تولید و مصرف است.
انتهای پیام/
نظر شما