به گزارش پایگاه خبری آهننیوز؛ دلار امروز با نرخ ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار معامله شد که نسبت به روز گذشته کاهش نسبی را نشان میدهد.
نوسانات کاهشی در بازار ارز بر قیمت برخی مقاطع فولادی نیز تاثیر داشت. در بازار میلگرد نیز شاهد نوسانات قیمت بودیم. همچنین شاهد ثبات نرخ در بازار نبشی و ناودانی و پروفیل بودیم. بازار تیرآهن نیز روند نزولی را طی کرد و پیشبینی میشود با کاهش روند نرخ ارز مقاطع فولادی نیز همین مسیر را طی کنند.
ایران توانسته بخشی از بازارهای سنتی خود را احیا کند و این روند به درآمد ارزی کشور کمک زیادی خواهد کرد.
روسیه نیز با اعمال عوارض صادراتی کنترل قیمت فولاد در کشورش را مدیریت کرده است. در واقع روند افزایشی متوقف شده و تحت کنترل دولت روسها درآمده است. ترکیه اما از وضعیت فعلی منطقه که دارای تنش است بیشترین زیان را متحمل شده، به این صورت که قیمت مواد اولیه آمریکایی برای تلید این کشور افزایش یافته است.
آمریکا حاضر به تخفیف قراضه این کشور نشد و نارضایتی فولادسازان ترم را به دنبال داشته است. بحران انرژی نیز در این کشور افزایش یافته است. از سوی دیگر صادرات فولاد ترکیه به رژیم صهیونیستی کاهش چشمگیری داشته که این موضوع تاثیر زیادی بر اقتصاد ترکها میگذارد.
چین نیز به دنبال اجرای پروژههای عمرانی خارج از مرزهای خود است. این موضوع فولادسازان را دلگرم کرده است. چین نیز همچنان ارزش پول ملی خود در مقابل دلار را پایین نگه داشته تا صادرات صرفه بیشتری داشته باشد اما از سوی دیگر معاملات خود را بدون دلار انجام میدهد که این موضوع خیلی به مذاق فدرال رزرو خوش نیامده است. از این رو احتمال تغییر نرخ بهره آمریکا نیز وجود دارد.
آخرین وضعیت بازار آهن چه خبر؟
بررسی بازار آهن در روز دوشنبه نشان میدهد، در بازار میلگرد یک شرکت ها قیمت محصولات خود را ۳۵۰ تومان افزایش داد و یک شرکت قیمت محصولات خود را ۲۰۰ افزایش داده است.
در بازار نبشی و ناودانی قیمت محصولات ثابت اعلام شد.
در بازار تیرآهن قیمت محصولات در بخش کیلویی ۹۱ تا ۱۸۴ تومان کاهش داشته و قیمت محصولات در بخش شاخه ای ۴۵ تا ۹۱ هزار تومان افت داشته است.
در بازار پروفیل، شرکت ها قیمت محصول خود بدون داشتن تغییر اعلام کردند.
انتهای پیام/
نظر شما