به گزارش خبرنگار آهن نیوز؛ براساس دادههای انجمن جهانی فولاد، کل تولید فولاد در ماه می ۲۰۲۳ با ۵.۱ درصد کاهش نسبت به ماه مشابه سال ۲۰۲۲ به ۱۶۱.۶ میلیون تن رسید.
همچنین، تولید جهانی فولاد نسبت به ماه قبل ۰.۱ درصد افزایش یافته است. مجموع تولید فولاد در کشورهای مشترک المنافع بعلاوه اوکراین در ماه می ۲۰۲۳ با ۱۱.۵ درصد افزایش در سال به ۷.۹ میلیون تن افزایش یافت.
10 کشور برتر تولیدکننده فولاد در ماه می ۲۰۲۳ بر اساس گزارش اجمن جهانی فولاد عبارتند از:
- چین - ۹۰.۱ میلیون تن (-۷.۳٪ نسبت به می ۲۰۲۲)؛
- هند - ۱۱.۲ میلیون تن (+۴.۱٪)؛
- ژاپن - ۷.۶ میلیون تن (-۵.۲٪)؛
- ایالات متحده آمریکا - ۶.۹ میلیون تن (-۲.۳٪)؛
- روسیه - ۶.۸ میلیون تن (+۸.۸٪)؛
- کره جنوبی - ۵.۸ میلیون تن (-۰.۱٪)؛
- ایران – ۳.۳ میلیون تن (+۸.۸%);
- آلمان - ۳.۲ میلیون تن (+۰.۲٪)؛
- ترکیه – ۲.۹ میلیون تن (-۱۰.۴%)؛
- برزیل - ۲.۸ میلیون تن (-۵.۵٪).
در بازه زمانی ژانویه تا مه ۲۰۲۳، تولید فولاد جهان با ۱.۲ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ به ۷۸۶ میلیون تن رسیده است. در این دوره، کشورهای مشترک المنافع بعلاوه اوکراین کل تولید فولاد را به ۳.۸ درصد کاهش به ۳۶.۹ میلیون تن افزایش دادند.
در سال ۲۰۲۲ تولید فولاد جهان با ۴.۳ درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۲۱ به ۱.۸۳۱ میلیارد تن رسید. براساس گزارش انجمن جهانی، ایران در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن و اسفند ۱۳۹۹)، در میان بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان در جایگاه دهم قرار گرفت که از آن زمان تا تاکنون این جایگاه را حفظ و در نخستین ماه سال ۲۰۲۳ یک پله صعود کرد و به جایگاه نهم رسید و اکنون به رتبه هفتم جهان صعود کرده است.
بر اساس این گزارش، تولید فولاد ایران در سال ۲۰۲۲ به ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسیده که نسبت به سال گذشته هشت درصد بیشتر شده است.
انتهای پیام/
نظر شما