به گزارش آهن نیوز؛ علیآبادی در این مراسم، بیان کرد: آنچه اهمیت دارد، این است که شرکتهایی همچون گلگهر باید به نیروی متخصص داخلی و توان مهندسی خود اهتمام داشته باشند.
وی با تاکید بر تولید دانشبنیان صادراتمحور، عنوان کرد: ضرورت دارد که به سمت خلق ارزش بالاتر و تولید و ساخت تجهیزات با ارزش افزوده بیشتر حرکت کنیم.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این مراسم مطرح کرد: به همت مدیران جوان، فعال و خوشفکر در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، امروزه از معدن تا محصول نهایی در این منطقه معدنی و صنعتی وجود دارد.
وی تصریح کرد: شرکتهای مختلفی نیز ذیل این مجموعه شکل گرفته که علاوه بر ایجاد اشتغال و تولید، همافزایی با مجموعههای مختلف ایجاد کرده است.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در زمینه تامین انرژی نیز قدمهای خوبی برداشته و موفق بوده است؛ ضمن اینکه به سمت تولید برق بیش از نیاز رفته است که این گام مهم، باری از دوش شبکه برمیدارد.
افتتاح واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی گهر انرژی، یکی از دو طرح مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر بود که عصر روز پنجشنبه ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شد.
مصرف فعلی برق منطقه گلگهر ۴۵۰ مگاوات است که براساس برنامهریزی مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر، این میزان در سال ۱۴۱۰ به دو هزار مگاوات افزایش مییابد. برای این منظور، شرکت گهر انرژی سیرجان شکل گرفته و در دو بلوک، تامین برق مجموعه را دنبال میکند.
بلوک ۲ نیروگاه گهر انرژی شامل دو واحد گازی با ظرفیت هر کدام ۱۸۳ مگاوات و یک واحد بخار با ظرفیت ۱۸۰ مگاوات است که واحد گازی اول آن (واحد سوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی گهران) در روز پنجشنبه ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ به بهرهبرداری رسید.
نوسازی و تجهیز ماشینآلات معدنی، دیگر پروژه شرکت معدنی و صنعتی گلگهر بود. بر اساس این پروژه، بیش از ۶۰ دستگاه انواع ماشینآلات معدنی با سرمایهگذاری ارزی ۴۷ میلیون یورو نوسازی شدند.
منبع: روابط عمومی ایمیدرو
انتهای پیام/z
نظر شما