-
لغو عوارض صادرات؛ راه برون رفت صنعت زغال سنگ کشور از بحران
کارشناس فولاد و معادن گفت: برای رسیدن به رشد مطلوب توسعه استخراج زغال سنگ و افزایش ایمنی معادن باید عواض صادرات زغال سنگ را لغو کرد.
-
بررسی چالشها و فرصتهای تولید بدون کارخانه
تولید بدون کارخانه در واقع استفاده از ظرفیتهای تولیدی یک کارخانه برای تولید محصول با نام یک برند دیگر است. این شیوه فقط مختص به صنعت فولاد نیست و در صنایع دیگری همچون لوازم خانگی، خودرو، قطعات لوازم الکترونیکی و غیره نیز بکار میرود.
-
رئیس هیئت مدیره حدید سازه پرند: اسکلت فلزی ایمنترین سازه در برابر زلزله + فیلم
شکی در آن نیست که قیمت اسکلت فلزی بالاست اما سرعت ساخت آن حداقل سه یا چهار برابر اسکلت بتنی است که اگر بتوان عدد ساخت اسکلت فلزی را معقول کرد؛ ایمنترین سازه در مقابل شدیدترین زلزلههای نیز استفاده از سازههای فلزی و فولادی است.
-
چرا باید کسریهای دولت را بخش خصوصی جبران کند؟
عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازههای فولادی کشور گفت: ما نیازی به حمایت نداریم زیرا ما بهعنوان بخش خصوصی اگر درایت، ثروت، هوش و دانش نداشتیم مؤسس آن نمیشدیم. ما از این راه زندگی میکنیم. حمایت برای کسی است که راه خود را نمیداند و مسیر سرمایهگذاری و منافع خود را نمیداند.
-
نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ در ۹۰ ثانیه + فیلم
نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ بزرگترین و مهمترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندیهای صادراتی با بازارهای بینالمللی تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران در حال برگزاری است.
-
ضرورت تولید فولاد سبز؛ محدودیت صادراتی پیش روی ایران
اردشیر سعد محمدی مدیر عامل شرکت معدنی گفت: با توجه به اینکه ایران کنوانسیون ۲۰۱۵ (توافق نامه تغییرات اقلیمی پاریس) را امضا کرده است لذا ما موظفیم تا سال ۲۰۳۰ در تولید فولاد،کاهش کربن را رعایت کنیم در غیر این صورت در سالهای بعد صادراتمان را تعرفه بندی می کنند.
-
چگونه از بورس کالا میلگرد بخریم؟
هر شخص حقیقی یا حقوقی که قصد خرید محصول فیزیکی از بورس کالا را دارد، در قدم اول باید برای اخذ کد بورسی خود اقدام کند، پس از اخذ کد بورسی در واحد پذیرش، شخص برای ورود به بخش معاملات آماده است که مراحل آن در گزارش حاضر بررسی شده است.
-
چگونه کد بورسی دریافت کنیم؟
هر فردی که بخواهد از بورس کالا، خرید انجام دهد ابتدا باید یک کد بورسی داشته باشد. در این مطلب روند دریافت کد بورسی به صورت تصویری توضیح داده شده است.
-
پشت پرده صادرات شمش به روایت دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران گفت: هیچ کشور در جنگ تجاری مهمات کشور رقیب خود را تامین نمیکند، اما ایران به عنوان یکی از کشورهایی که بیشترین صادرات شمش را در سالهای اخیر به کشورهای همسایه داشته، به راحتی این کالای استراتژیک را به رقبای خود در جنگ تجاری تقدیم کرده است.
-
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران از رفع کمبود ورق تا دو سال آینده خبر داد
آنوش رحام، دبیر سندیکای تولید لوله و پروفیل ایران گفت: بر اساس تعریفی که شورای رقابت کرده، تولید ورق گرم در حال حاضر کالای انحصاری است اما تا دو سال آینده با ایجاد واحدهای تولیدی جدید در کشور ظرفیت تولید ورق گرم افزایش پیدا خواهد کرد و از حالت انحصاری خارج خواهد شد.
-
در گفتوگو با آهننیوز مطرح شد:
مردم متضرر اصلیِ قطعی گاز صنایع فولادی هستند
بهمن آرمان از مدیران اسبق فولاد مبارکه با اشاره به ضررهایی که قطعی گاز به صنایع فولادی وارد می کند، گفت: قیمت گاز طبیعی صنایع به ۱۶/۴ سنت در هر دلار رسیده است؛ در صورتی که میانگین آن در منطقه خلیج فارس و شمال آفریقا دو و نیم سنت است.
-
رئیس هیئتمدیره شرکت بارمان فولاد تاوریژ در گفتگو با آهننیوز:
کمبود نقدینگی و دخالتهای دولت، چالش اصلی فعالان بازار آهن
رئیس هیئتمدیره شرکت بارمان فولاد تاوریژ معتقد است سال گذشته اکثر کارخانههای تولیدکننده آهن اسفنجی با عرضه اعتباری و ضمانتنامه بانکی کالای خود را به فروش میرساندند اما در حال حاضر که اکثر فروشها به صورت نقدی شده، خریداران نقدینگی لازم را برای خرید محصولات ندارند.
-
رئیس اتحادیه آهن و فولاد اصفهان: تبعیض بانکها در گشایش اعتبار اسنادی و تسهیلاتی
رئیس اتحادیه آهنفروشان اصفهان، یکی از عوامل محدود کننده در انتهای زنجیره را بیعدالتی بانکها در گشایش اعتبار اسنادی و تسهیلاتی دانست که در بخش ابتدای زنجیره به راحتی در اختیار قرار میدهد اما برای شرکتهای فعال در بخش انتهای زنجیره شرایط را سختتر میکنند.
-
در گفتوگو با آهننیوز مطرح شد:
مدیرعامل شاهین فلز سپاهان: محدود شدن شرکتهای خرد در بورس کالا
مدیرعامل شاهین فلز سپاهان، از سفارشی بودن خریدها در بورس کالا انتقاد کرده و گفت: مواد اولیه خط لوله انتقال آب خلیج فارس، از محل بورس کالا تهیه میشود و خریداران آن پیمانکاران این پروژه بزرگ هستند که باعث شده برای ما که تولیدکننده خرد هستیم، سهمیه خیلی محدودی اختصاص پیدا کند.
-
عضو هیئت مدیره اتحادیه آهن و فولاد تهران:
باید سیاستهای دولت و بانک مرکزی نسبت به فولاد تغییر کند
عضو هیئت مدیره اتحادیه آهن و فولاد تهران، ریشه رکود موجود در بازار آهن و علل کم رونقی بازار را مربوط به سیاستهای انقباضی دولت و بانک مرکزی در بازار مسکن و مبادلات فولادی عنوان کرد.
-
مدیرعامل فولادگستر حداد در گفتوگو با آهننیوز:
نبود نقدینگی، بلای جان صنعت فولاد است
مدیرعامل فولادگستر حداد یکی از مشکلات صنعت فولاد را تأمین نقدینگی عنوان کرد و گفت: شرایط شبکه بانکی کشور بسیار انقباضی و بسته شده است طوری که به واسطه نبود نقدینگی، گردش پولی در کشور اتفاق نمیافتد که بتوان مواد اولیه خریداری کرد.
-
مدیر برنامهریزی آذر فولاد امین در گفتوگو با آهننیوز:
چگونه ترکیه از تولیدکنندگان فولاد حمایت میکند؟
به گفته مدیر برنامهریزی آذر فولاد امین، برای صادرات محصولات فولادی قبل از بارگیری محصول، واریز وجه صورت میگیرد، که دغدغه بسیاری از خریداران این است که اگر پول واریز شد چه ضمانتی برای تحویل محصول وجود دارد؟ در حالی که دولت ترکیه این را برای تولیدکننده خود تضمین میکند.
-
عضو هیأت مدیره فولاد فراز:
واردات برخی کالاهای فولادی خاص، ضروری است
عضو هیأت مدیره فولاد فراز معتفد است، با وجود صفر تا صد زنجیره تولید فولاد در کشور، بعضی از کالاهای خاص مثل «استنلس استیل» که فعلا امکان تولید داخلی وجود ندارد یا به صرفه نیست، باید وارد شود.
-
در گفتوگو با آهننیوز مطرح شد:
قیمتگذاری دستوری براساس محصول میانی، تعادل زنجیره فولاد را به هم میزند
مدیر فروش مجتمع فولاد پرشین معتقد است آن چیزی که در نهایت برای قیمتگذاری در بورس کالا برای محصول تولیدی ما مهم است برآیند و میانگین عرضه و تقاضای بازار است، بنابراین قیمت گذاری نرخ تمام شده براساس یک محصول میانی تعادل را برای زنجیره برقرار نمیکند.
-
دبیر انجمن فولاد آذربایجان در گفتوگو با آهننیوز:
ایجاد توان رقابتی در سطح جهان برای فولاد، باید اولویت دولت باشد
به گفته علی نواداد، الزامات ایجاد توان رقابتی در سطح جهان و همچنین ارتقا رتبه فولاد ایران باید به سمتی باشد که از یک طرف از نظر کیفیت و استانداردهای جهانی و از طرف دیگر موضوع قیمت و قیمتگذاری حرفی برای گفتن داشته باشد.
-
مدیرعامل نورد گرم فلز در گفتوگو با آهننیوز مطرح کرد:
کشف بازارهای جدیدِ صادرات میلگرد، اولویت صنعت فولاد باشد
عبدالهی با تاکید بر این که محصولات نهایی ایران به لحاظ کیفی با استانداردهای جهانی برابری دارد، بیان کرد: باید تمهیداتی اندیشیده شود که تا حد ممکن از صادرات محصولات خام و نیمه خام در زنجیره فولاد جلوگیری شده و بازارهای جدید برای صادرات محصولات نهایی زنجیره کشف شود.
-
مدیرعامل فولاد خرمدشت تاکستان در گفتوگو با آهننیوز:
دولت عامل اصلی تداوم رکود در بازار آهن و فولاد است
مدیرعامل فولاد خرمدشت تاکستان ریشه اصلی رکود را عدم کارشناسی دقیق مشکلات توسط تصمیمسازان دانست و گفت: با توجه به اینکه صنعت فولاد جزو صنایع مادر و بامنابع ارزآوری خوشایند برای کشور است بنابراین دولت باید برای صدور بخشنامهها و دستورالعملها، از نظرات انجمنهای فولاد، نورد و سنگ آهن برای کارایی بهتر تصمیمات بهرهمند شود.
-
شوک جدید تحریمهای اروپا بر پیکره فولاد روسیه
محدودیت واردات آهن خام از روسیه مهمترین تصمیم در بسته جدید تحریمهاست. این امر فرصتهایی را برای فولادسازان سایر کشورها ایجاد میکند تا عرضه آهن خام به اتحادیه اروپا را افزایش دهند. تامینکنندگان روسی به دلیل حمله نظامی به اوکراین، احتمالا وضعیت رقابتی خود را به دلیل تحریمها از دست بدهند.
-
مدیر فروش و بازاریابی فولاد بافق:
ایران بازار سوریه را به ترکیه واگذار کرد
مدیر فروش و بازاریابی فولاد بافق یکی از نقاط ضعف در گسترش بازارهای صادراتی را عدم نگاه درست دولت به این مقوله عنوان کرد و گفت: ایران حتی نتوانسته از بازار سوریه که اتفاقا کمک شایانی در زمانهای تحت فشار و سختی به آن کرده استفاده کند.
-
در گفتوگو با آهننیوز مطرح شد:
انتقاد از صدور مجوز برای تولید ۱۵۰ میلیون تن فولاد
عضو مشاوران تدوین طرح جامع فولاد کشور با انتقاد از صدور مجوز حدود ۱۵۰ میلیون تنی در زنجیره فولاد بدون توجه به فراهم بودن شرایط صادرات، تأمین مواد اولیه و زیرساخت انرژی برای این حجم، بیان کرد: این وضعیت در آینده نزدیک میتواند منجر به رقابت ناسالم می شود.
-
آهننیوز گزارش میدهد:
مدیرعامل فولاد خرم آباد: صنعت فولاد در حوزه «دانش تجربی» ضعف دارد
مدیرعامل مجتمع فولاد خرم آباد به عقب ماندگی های کشور در زمینه دانش تجربی در صنعت فولاد اشاره کرد و دلیل آن را قدیمی بودن تجهیزات کارخانه ها دانست.
-
یک فعال صنعت نورد فولاد در گفتوگوی اختصاصی با آهننیوز:
شاخص قیمتگذاری زنجیره فولاد اصولی نیست
شاخص قیمتگذاری در زنجیره فولاد نباید از وسط زنجیره و براساس قیمت یک محصول میانی مانند شمش شروع شود چرا که باعث ایجاد رانت می شود، از طرفی در همه جای دنیا قیمتگذاری یا از مواد خام و اولیه یا از محصول نهایی شروع می شود.
-
چالشهای صنعت فولاد در گفتوگو با فعالان فولادی
صنعت فولاد یکی از ستون فقرات اقتصاد کشور است اما علیرغم پیشرفتهای قابلتوجه آن طی سالیان اخیر، فعالان فولاد با چالشها و موانع مختلفی مواجه بودهاند که آهننیوز در گفتگو با فعالان این حوزه به آن پرداخته است.
-
واکنش مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران به دخالت دولت در صادرات فولاد
کمال زاده مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران با انتقاد به سیاست ارزی دولت در بحث صادرات، یکی از نقاط ضعف دولت را الزام صادرکنندگان محصولات فولادی به عرضه ارز در نیما دانست که باعث کاهش صادرات، انبارشهای بزرگ، خواب سرمایه و هدر رفت سرمایههای مملکت شده است.
-
مدیرعامل فولاد غدیر نیریز:
عدم توازن، زنجیره فولاد را تهدید میکند
مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نیریز بر اهمیت توجه به عدم بالانس و توسعه نامتوازن بین بخش معدن و فولاد تاکید کرد و افزود: اگر از گذشته تاکنون در بخش فولاد توسعهای صورت گرفته اما در مقابل، به همان میزان در حوزه معدن و ابتدای زنجیره چالشهای متعددی بوده که این فاصله با بهرهبرداری از مجموعههای فولادی، بیشتر خودنمایی میکند.